כאבים בקרסול ובעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/08/2012 | 19:38 | מאת: מרגי

לאחרונה אני סובלת מכאבים בקרסול ובעקב רגל ימין, בעיקר בהתחלת הליכה ואח"כ בעוצמה נמוכה יותר. הכאב מתמקד יותר בשוליים של העקב ופחות בתחתית כף הרגל. נמשך מזה כחודש. חשוב לציין שאני סובלת מאוסטיאופניה קלה-ביונונית, כאבים בעמוד שדרה מתני ועליון, עם חשד לחבלה במפרק חוליה 8 וצלע עליונה ואוסטיאו-ארטריטיס בברכיים. גילי 68.

שלום רב ייתכן ומדובר בדלקת של הפציה הפלנטרית (דורבן). הטיפול כולל מתיחות, נוגדי דלקת ומדרסים. לעיתים ניתן להעזר בזריקה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול