כפות הרגליים בוערות וכואבות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/11/2011 | 18:57 | מאת: נטע

אני סובלת מכאבים בכפות הרגליים, שורשי עצמות המסרק, לאחר כ-20 דקות של הליכה על מסלול הליכון בחדר כושר, אבל לא במנוחה. בנוסף, כפות הרגליים שלי בוערות כל הזמן, גם במנוחה, בבית. האם יכול להיות קשר ללחץ על חוט השידרה והשק שהודגמו בתהודה מגנטית עקב פריצות דיסקים C5-6 ו-C 6-7? בשעתו, התקנתי מדרסים בעצת אורטופד, אבל אלה הקלו רק במעט את הכאבים. ולזמן קצר. האם עלי להפסיק לעסוק בהליכה כחלק מכושר גופני (גילי 64)? כל עצה מאחד המומחים תבורך.

שלום רב יש לבצע בדיקת EMG לראות האם יש לחץ על עצב פריפרי. במידה וכן יש לטפל בזה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול