נקע ותזוזה של הקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/09/2011 | 19:51 | מאת: דליה

שלום וערב טוב , עקב נפילה נקעתי את הקרסול בצורה קשה שגרמה לקרסול שלי לזוז הצידה [ לצד ימן] אני כבר יותר משבוע אחרי הנקע הרגל עדיין נפוחה כמובן , האורטופד המליץ לי על אייר קאסט אומנם הצלחתי קצת לדרוך על הרגל למספר שניות אך לאחר מכן הרגשתי מעין דקירות ועיקצוצים ברגל [ כמעט עד הברך] השאלה שלי היא האם אייר קאסט אכן מועיל במצב הזה והאם להמשיך להשתמש בו או שמא עדיף טיפול אחר , כמו כן מתי הנפיחות יורדת אני עושה קומפרסים קרים על הרגל ולא מאמצת אותה כלל . האם מלבד פיזוטרפיה שהרופא רשם לי יש משהו אחר או טיפול אחר למצב. תודה בברכת לילה טוב

25/09/2011 | 14:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מנוחה עם רגל מורמת וקירור מקומי, הימנעות מדריכה והליכה עם קביים למשך שבועיים שלושה, אח''כ התחלת דריכה בגבול הכאב עם AIR CAST, כל הזמן לשמור על טווח תנועה של הקרסול ולפנות לפיזיוטרפיה. להיות במעקב של אורתופד. צריך סבלנות. בברכה - דר' טיטיון.

29/09/2011 | 23:54 | מאת: דליה

תודה רבה ואני כבר קיוויתי שיש איזה תרופת קסם :)

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול