כאב בלתי מוסבר בכפות הרגליים- צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/09/2011 | 09:00 | מאת: הילה

שלום, לפני כ4 חודשים קמתי בוקר אחד עם כאב בלתי מוסבר בכף רגל שמאל, לא יכולתי לדרוך עליה וצלעתי. הלכתי לאורטופד הוא אמר שזה כנראה דלקת ברצועה ועשו לי צילום. (באותו הזמן התעמלתי- אירובי, זומבה, קיקבוקס- וחשבתי שאולי התאמצתי ומאז הפסקתי..) לצערי הרב אני לא יכולה לקחת כדורים מכיוון שאני סובלת מאולקוס. הוא הביא לי משחות כמו וולטורן ובן גאיי ולצערי זה לא עזר עד ששבתי אליו שוב והוא עשה לי זריקה (עם קורטיזונים) אשר עבדה למס' ימים ואז הכאב חזר שוב ולא נותן לי מנוח. אתמול בצהריים כאשר לא עשיתי משו מיוחד התחילו לי כאבים בלתי מוסברים בכף רגל ימין, כאבים של שריפה בצד כף הרגל ואני לא יודעת מה עוד ניתן לעשות. אשמח להגיע למומחה או לכל אחד שיוכל לעזור לי. תודה רבה, הילה

הילה שלום, לפי תיאורך כל הראה טופלת באבחנה של plantar fascitis, כלומר דורבן. כעת את מתארת מצב אחר, ככל הנראה לחץ על עצב פריפרי או בעיית עמוד שדרה. ממליץ מאד להבדק אצל מומחה לכף רגל וקרסול. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול