דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/08/2011 | 14:33 | מאת: דנה

האם טיפולי לייזר רך או מכשיר ביתי B CURE LAZER, או מכשיר "פיינשילד" על בסיס אולטורסאונד יעזור לטיפול בדלקת אכילס כרונית שטיפולים שמרניים לא עוזרים, כולל גלי הלם, שלא עזר. היש במרכז מכונים המבצעים טיפולים בלייזר רך? לא רוצה להגיע לניתוח או הזרקת קורטיזון. ולגבי הזרקת PRP או אורטוקין האם זה יעיל, יקר?

דנה שלום לא מכיר את היעילות של לייזרים למיניהם. לגבי PRP, שווה בהחלט לנסות, לגבי סטרואידים, ניתן לנסות אך יש להגן על הגיד עם גבס למנוע קרע בגיד. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול