כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/06/2011 | 20:15 | מאת: יוסי

דוקטור שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי יש לי כאבים בכף הרגל העליונה כול בוקר שאני קם בדריכה הראשונה אל הרגל יש לי כאבים חזקים בכף הרגל העליונה ואחרי כמה דקות זה של הליכה זה נפסק הרופא אמר שזה דלקת בגיד הוא נתן לי כדורים בשם ארקוקסיה ופיזותרפיה ואמר שהכאבים בדריכה הם דם שלא מתנקז במשך הלילה הכדורים לא עזרו לי ונראה לי שהרופא מדבר שטויות מה לעשות נגד כאבים כאלה תודה

יוסי שלום ממליץ לפנות לאורטופד במקום מגוריך לבדיקה יסודית. כאבים בבוקר מייד בדריכה בד"כ מקור דלקתי. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול