דורבן בעקב ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/05/2011 | 10:05 | מאת: שוש גורפינקל

אני סובלת מדורבן בעקב ימין כבר יותר מחודשיים, ניסיתי כל מיני טיפולים כמו: תרופות, ארקוקסיה, ואפילו קבלתי זריקת קורטיזון בצד העקב, כל הטיפולים לא עזרו, הכאב נמשך וקשה לי לעמוד כתוצאה מן הכאב במשך כל היום. אני בת 59. מה ניתן עוד לעשות שלא עשיתי?? אשמח אם אקבל תשובה למייל שלי.בתודה מראש

24/05/2011 | 16:08 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום שוש אני ממליץ לך לעשות מדרסים שיהיו מותאמים לך אישית. תפקידם של מדרסים במקרה של דורבן הוא: 1. הורדת עומס ולחץ ממקום הכאב. 2. ריפוד האיזור באמצעות שני אלה נותנים למקום להרגע וזה מאפשר, שיפור בתפקוד. יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים

05/06/2011 | 09:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פיזיוטרפיה. טיפול בגלי הלם. מדרסים. אם כלום לא עוזר ואין ברירה - ניתוח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול