שאלה בנוגע לניתוח קרסול ופרופיל צבאי.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/04/2011 | 11:33 | מאת: דן

אני לוחם ביחידה מובחרת בצה"ל כמעט שלוש שנים, ולאחרונה עברתי ארתרוסקופיה בקרסול ימין לאחר "מוקד נזק תת-כונדרלי במשטח המפרק של הטיביה הדיסטלית". סיכום הניתוח הוא: "נעשתה הטרייה של סינוביטיס ללא נזקי סחוס, כריתה של אוסטיאופיט בקדמת הטיביה. מהלך הניתוח ולאחריו היו תקינים." לאור תוצאות הניתוח, רציתי לדעת האם אוכל להמשיך ולהיות לוחם (על כל מה שהדבר דורש - הליכה עם משקלים וכו'), והאם אתה יודע, לאור ניסיונך, אם הדבר דורש הורדת פרופיל. בתודה, דן

14/04/2011 | 20:07 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בד''כ מורידים פרופיל זמנית לאחר ניתוח לחצי שנה ואח''כ מעלים חזרה עם הכל בסדר. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול