גיד אכילס,שחיקת סחוס בברכיים ועוד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/04/2011 | 06:28 | מאת: גלי

ד"ר טיטיון שלום ! אהלן. לצורך העניין: בת 24, ספורטאית (כדורסל) אני סובלת מזה כ9 חודשים מכאבים בגיד אכילס הלכתי לסדרת טיפולים של tens = זרמי חשמל, לא עזר לקחתי כדורים נוגדי דלקת (דלקת בגיד אכילס) - לא עזר התחלתי לפני מס' חודשים טיפול בגלי-הלם +תרגילי פיזיוטרפיה- לא עוזר לאחרונה הפיזיוטרפיסט בדק אותי וגם גילה שזה דורבן וגם שחיקת סחוסים בברכיים.. היום אחרי הטיפול שאלתי אותו מה יהיה אני כבר הרבה זמן בטיפול של גלי-הלם.. הוא אמר לי אם תוך שבוע שבועיים אין שיפור, אז סיימנו את הטיפולים. ומה אני אמורה לעשות??? פצועה מופקרת בשטח?????? אני משתגעת כואב לי כל בוקר שאני קמה, כואב לי אחרי מנוחה חשוב לציין : יש לי מידרסים,אותם עשיתי מהמלצה של הפיזיוטרפיסט שלי. שיהיה לנו שבוע טוב יותר

04/04/2011 | 16:07 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ומה אני אמורה לעשות??? פצועה מופקרת בשטח?????? אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה בבעיות קרסול וכף רגל. מהתאור לא ניתן להגיע לאבחנה או להציע טיפול. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול