אחרי נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/03/2011 | 16:19 | מאת: מאיה

שלום .. עברתי נקע לפני חודש, עד היום נמשכת תחושת אי נוחות ברגל בעיקר אם אני עושה תנועת "פוינט" . כמו כן , יש לי כאבים לא ברורים גם ברגל ימין כבר מעל חצי שנה כאבים שבאים והולכים לא באיזור אחד. הרופא שלח אותי למיפוי עצמות . אני מפחדת מהקרינה של הבדיקה ומעדיפה לעשות mri ולא אכפת לי לשלם בפרטי. השאלה היא האם בדיקת אם אר אי תוכל לאבחן לי אם יש בעיה כלשהי ??

28/03/2011 | 14:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא אוכל לדעת איזה מ\בדיקה מתאימה למצבך ללא בדיקה מסודרת. התיעצי עם הרופא המטפל בך.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול