דר' אליאס שלמה -המנתח והאיש המדהים בעולם !

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/03/2011 | 15:59 | מאת: אגי פוקס

דר' אליאס שלמה, בחרתי בו באופן שרירותי לניתוח "האלס וואלגוס". גיליתי רופא מדהים, אנושי ומרגיע, עם איכפתיות והתיחסות רצינית לכל מטופל. היריעה קצרה מלתאר את האיש המופלא הזה. כבר לא מדברת על הריפוי המהיר והנפלא שהיה לי לאחר הניתוח. והכל...באפס כסף ! לעומת ניתוח זהה שעברתי ברגל השנייה עם רופא מפורסם שגבה ממני הרבה הרבה אלפי שקלים ולא זכיתי ליחס בכלל. תודה מקרב לב דר' אליא. כן ירבו כמותך. אגי

14/03/2011 | 09:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בכייף. מפרגנים.

23/07/2011 | 12:11 | מאת: אולגה

התוצאות טובות? מרוצה?

09/09/2011 | 00:30 | מאת: שרית

המנתח המדהים ביותר! עם הידיים הטובות ביותר! אין כמוהו!!!! עברתי עשרה ניתוחים מתוכם הוא ניתח אותי ב 3 מהם ואין עליו. ידי זהב!

03/02/2013 | 22:14 | מאת: בילי

נותחתי ע"י ד"ר אליאס ב 1/02/13. התרשמתי ממנו בבקורת שהיתה לי לאחר שבוע של גבס עקב נפילה באירוע והוא המליץ על ניתוח . לא הכרתיו מעולם אך הוא נסך בי מהרגע הראשון בטחון , הסביר לא מעט על הניתוח שאמור להעשות בצורה מקצועית . בן אדם מקצוען ,נעים הליכות, משרה רוגע ושלווה וכן ... גם הרב פירר ממליץ עליו .. תודה לך ד"ר אליאס היקר

10/04/2013 | 12:49 | מאת: אתי

גם אני נותחתי באיכולוב ע"י ד"ר אליאס שלמה והייתי בביקורת אצלו אדם מקסים לבבי ורופא מוכשר

07/10/2013 | 09:38 | מאת: שרון פורמן

דר אליאס ניתח אותי באוגוסט 2013 רופא נהדר שמאוד מעודד ומרגיע . רופא משכמו ומעלה ממליצה עליו בחום.

15/11/2015 | 06:25 | מאת: צבי ד.

לאחר בצוע ניתוח הלוקס ולגוס (סטיה חזקה) תוך קיבוע לפידוס, האם תיתכן הגבלת תנועה למפרק הבוהן הגדולה(בקדמת הרגל) - תנועה הנחוצה להליכה ?

01/06/2017 | 16:48 | מאת: מירי בת אל

דר אליאס רופא מעולה! עברתי 2 ניתוחי הלוס ואגוס ע"י דר אליאס. רופא מקצועי מאד, מסביר,סובלני, זמין תמיד 2 הניתוחים הצליחו מאד . ממליצה בחום ! היו לי התלבטויות לאור ריבוי הרופאים העוסקים בתחום והרבה אי הצלחות של חברות שעברו אותו ניתוח אצל רופאים אחרים. בחרתי הכי טוב ! דר אליאס מבחינתין ציון 100

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול