תוצאות אולטראסאונד לאחר נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/02/2011 | 20:39 | מאת: אופיר

שלום רב, לפני שבוע וחצי סובבתי את הקרסול במהלך משחק כדורגל היום ביצעתי אולטראסאונד להלן התוצאות: מפרק טיביוטלארי- עם נוזל יתר גידים קדמיים- ללא ממצא חשוד גידים לטראליים- ללא ממצא חשוד גידים מדיאליים- הודגם נוזל יתר במעטפת של הגידים tp ו fdl לכל אורכם מהאזור mtj רצועה atfl- מעובה ,המשכית רצועה cfl-ב.מ.פ רצועה aitfl-ב.מ.פ רצועה דלטוייד- הודגם קרע חלקי לפחות אך משמעותי של הרצועה בעיקר בשכבה הטיביו טלארית והטיביו נביקולארית גיד אכילס- תקין אשמח לדעת מה זה בדיוק אומר וכיצד יש לטפל בפציעה ובנוסף מהו משך זמן ההחלמה תודה מראש

18/02/2011 | 09:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זה אומר שיש לך נקע רציני בקרסול. צריך לנוח עם רגל מורמת, לשים קרח, לשמור על טווח תנועה של הקרסול, דריכה בגבול הכאב , מעקב אורתופדי ופיזיוטרפיה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול