נוירומה ע"ש מורטון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/02/2011 | 12:56 | מאת: ורדה

בשלוש השנים האחרונות אני סובלת מכאבים בכף רגלי. בבדיקה וצילום שעשיתי, מסתבר שיש לי נוירומה ע"ש מורטון. אני משתדלת ללכת בנעליים רחבות, או נעלי התעמלות, אולם ברגע שאני נועלת נעליים סגורות, מתחיל הלחץ על האצבעות. שאלתי היא האם הפתרון לבעיה זו הוא רק בניתוח ? או שיש אפשרויות נוספות, כמו שקראתי, על זריקות אלכוהול ישירות באמצבעות ? אשמח לשמוע את דעתך על פתרון הבעיה הנ"ל.

06/02/2011 | 12:19 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום ורדה במורטון נוירומה נושא התפקוד הוא כאב בכרית הקדמית של כף הרגל ועקב כך, קושי לדרוך על חלק זה. מבחינה תפקודית יש לכך פתרון טוב מאוד והוא מדרסים טובים. המדרסים - אם הם עשויים נכון מורידים את העומס והלחץ מהמקום הכואב ומעבירים אותו למקום אחר בכף הרגל וכן מרפדים את המקום. המדרסים יכולים לעזור לך הן בעמידה והן בהליכה. יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים

05/11/2011 | 18:08 | מאת: ג'ודי

עם כל הכבוד למומחי המדרסים, זה נכון שכשכואב לנו אנחנו מחפשים הקלה מיידית, ואולי באמת מדרסים טובים נותנים את המענה הזה. אבל, אם את אישה שעדיין חשוב לה להראות טוב, ולנעול נעליים נשיות ועדינות (ולא, אני ממש לא מתכוונת לעקבי סטילטו בגובה 10 סמ', אלא על נעליים שפויות עם עקב נמוך), ולא להראות כמי שיצאה מהבית עם שתי אוניות על הרגליים- מדרסים הם לא תמיד הפתרון! אני מקווה שהמומחים שחושבים על פתרונות רפואיים ואחרים לבעיות רפואיות, יחשבו על הדברים בצורה רחבה יותר, וגם מנק' מבט נשית, שהרבה פעמים נזנחת.

18/02/2011 | 08:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ניתן לנסות טיפולי הזרקה מקומית, לא הייתי מבצע עם אלכוהול כי יש לעיתים תגובות קשות מקומיות. כן ניתן לביצוןע עם סטארואידים מקומית. במידה ולא עוזר, הטיפול הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול