כפות רגליים שורפות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/01/2011 | 14:36 | מאת: בת

ד"ר נכבד! אבי בן ה 83 סובל מזה שנים מכפות רגליים שורפות. הדבר מגביל מאד את התנועה שלו. אחרי כמה צעדים הוא איננו מסוגל ללכת. לפני שנים נעשה לו צילום עמוד שדרה מותני ואמרו שהדבר נובע מפריצת דיסק בין חולייתי. הפתרון שהוצע לו הוא ניתוח. הוא לא שש לניתוח ובכלל איננו סובל מבעיות גב תחתון, כאב או משהו כזה. יחד עם זאת, רופאת המשפחה אמרה לו לאחרונה שישנו גם מצב של עצב כלוא בכפות הרגליים שעלול לגרום למצב הזה. מה דעתך? האם בכלל ניתן לעשות משהו כדי לעזור לו? באופן כללי הוא אדם בריא וחיוני וחבל לנו שבמקום להינות מהחיים הוא יושב בבית כל הזמן בגלל הסבל הזה שמגביל אותו.

05/01/2011 | 16:56 | מאת: מיכי מנהיים

יה הרבה מה לעשות לפני הניתוח, לשם כך שיגיע למומחה לכף רגל,

06/01/2011 | 07:59 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לכפות רגליים שורפות מעבר לסיבות שתיארת יכולות להיות סיבות רבות. החל מבעיה באיזון מלחים בדם, בעיה באיזון הורמונאלי, הפרעה בכלי דם , הפרעה עצבית, חסר ויטאמינים, תופעת לואי של תרופות ועוד. בברכה – דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול