הירדמות כפות רגליים בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/12/2010 | 20:57 | מאת: גל

שלום רב, שמי גל אני בת 22 ולאחרונה התחלתי לרוץ בחוץ. העניין הוא שאחרי קמ'וחצי בערך כפות הרגליים שלי נרדמות, כל הכף רגל, וגם כשאני עוברת להליכה אני עדיין לא מרגישה את כפות הרגליים. התחושה נפסקת כאשר אני עוצרת מורידה לגמרי את הנעליים ועושה קצת מתיחות, אבל כשאני חוזרת לריצה הכל חוזר חלילה. אני רצה עם נעל ספורט טובה, כאשר השרוכים אינם הדוקים כלל והנעל מאד רפוייה. אשמח לדעת איך לטפל בתופעה והיות דבר זה דיי מקשה עליי בהתמדה בריצה כל פעם מחדש. תודה, גל נ.ב- זאת בעייה שמלווה אותי שנים בכל מסגרת בה נדרשתי לרוץ מרחקים של 2 קמ' כפות הרגליים נרדמות לי.

19/12/2010 | 15:21 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

העניין דורש בירור. אולי בעיה נוירולוגית? אולי בעיה בע''ש? פני לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול