סובלת כשנה מכאבים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/10/2018 | 21:02 | מאת: הדסה

היי, שמתי לב בשנה האחרונה שאני סובלת מאוד מכאבים בכפות הרגליים. בהתחלה חשבתי שזה כתוצאה ממאמץ. שללתי שאולי זה מנעליים לא טובות.. החלפתי כל הזמן ווגם עם נעלי ספורט טובות זה קורה) ניסיתי להוריד הילוך במרתון היומי. בלילות, מצאתי עצמי לוקחת כדור נגד כאבים כי לא הצלחתי להירדם. אני 1.6 ושוקלת כ88 ק''ג. הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקות מעבדה כלליות + צילום רנטגן של כפות רגליים.. אשמח לדעת מה התופעה או אם יש מידע לקריאה כדי להבין את התופעה / הנחיה מה לעשות או לא לעשות. תודה!

שלום רב ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד לבדוק את מצב כפות הרגליים והאם ניתן להגיע לאבחנה ספציפית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול