שחיקת רפידות נעליים במיקום קבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/10/2018 | 23:17 | מאת: אריאל

שלום רב, אני בן 26, פעיל גופנית, אחרי כמה חודשי פעילות עם כל נעל שהייתה לי , נוצר לי חור קרע במדרס/רפידה משחיקה באותו מקום כל פעם (בשתי ברגליים). אני חש שיש מעין בליטת עצם שם. בנוסף, יש לי מדיי פעם כאבי ברכיים. א. האם מדרס מיוחד יכול להועיל ואם כן, איזה? ב. האם כאב בברך יכול לנבוע מהלחץ שנוצר ושוחק את המדרס? תודה רבה!

שלום רב בהחלט יכול להיות שחיקה בשל לחץ מקומי מעצם בולטת. הטיפול על ידי מדרסים מותאמים אישית עם נגטיב תחת הלחץ, או טיפול כירורגי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול