שבר בקרסול (נותח ונעשה קיבוע חיצוני)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/09/2018 | 21:09 | מאת: מייס

שלום וברכה שנה אחרי תאונת דרכית שבעקבותה נשבר הקרסול טיביה ופיביולה , בוצע ניתוח לקיבוע חיצוני (אליזרוב) לשלושה חודשים ועוד חודשיים בגבס , אחרי צילומי רנטגן ו ct - השבר בקרסול עדיין בשלבי איחוי ואוסטיופרוזיס וסימני חיבור בטיביה ופיביולה היום כעבור שנה וחודשיים אני עדיין סובלת מכאבים חזקים וצליעה (שבגללה אני צריכה ללכת רוב הזמן עם קב) ויש לי כמה שאלות 1)יש אפשרות לניתוח או משהו אחר לשפר את הצליעה ? 2) פתרון לכאב חוץ מתרופות ? 3) אם חוזרת עכשיו לפיזיותרפיה ותרגילים זה יישפר את המצב ? (הפסקתי אחרי שהתייאשתי כי המצב לא משתפר) תודה :)

שלום רב מדובר במקרה מורכב מידי על מנת לענות דרך פורום זה. לכאבים יכולים להיות סיבות רבות החל מאי איחי ודרך זיהום או בעיה אחרת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול