דלקת גיד כף רגל שמאל אותרה בct

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/09/2018 | 15:26 | מאת: ליאורה

האם יש קשר בין נעילת נעלי אפוסטראפיה במשך 4 חודשים לטיפול בכאבים שהם תו צאה של קרע במיניסקוס ושחיקת סחוס לבין הממצא החדש של דלקת גיד כף הרגל איני עושה שום פעילות ספורטיבית ממה נוצרה הדלקת? המליצו לי מדרסים ופיזוטראפיה האם אין טיפול תרופתי לכאב הבלתי נסבל יום ולילה?

שלום רב לא ידוע ספציפית על קשר בין שימוש בנעלי אפוסתרפיה לבין דלקות בגידים, אך כמובן ייתכן שזו תוצאה של שימוש זה. ממליץ להתייעץ עם החברה של האפוסתרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול