נקע בקרסול נפיחות וכאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/12/2017 | 22:20 | מאת: מירה

לפני שמונה ימים נפלתי ועברתי צילום שהצביע שאין שבר בקרסול אלא נקע, הקרסול נפוח ואני עם כאבים ממושכים במשך היום והלילה . אני במנוחה ועם משככי כאב ישנו שטף דם סביב הקרסול ואדמימות המתפשטת מעל לקרסול לכיון השוק וחום ברגל סביב. הערב הופיע צבע כחלחל באצבעות הרגל . האם אלו תופעות רגילות? מה עלי לעשות?

שלום רב בהחלט תופעות רגילות לאחר נקע. ישנם קרעים קטנים ברצועות ודימום ברקמות הרכות. הדימום מחלחל עד לעור ואז רואים סימים כחולים בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול