כאבים בעקב כף הרגל /דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/12/2017 | 21:09 | מאת: תמר

בת 55. מזה כשבוע(לאחר מספר ימים של פעילות גופנית אינטנסיבית) הופיעו כאבים בעקב ולעיתים בקשת כף הרגל. היום אורטופד קפ"ח ערך בדיקה קצרה ואמר כי מדובר בדורבן. המליץ על מנוחה ומתיחות. לשאלתי לגבי טיפול תרופתי רשם ארקוקסיה(arcoxia). האם התרופה אמורה לרפא/לפתור את הבעיה? האם צפויים נזקים גופניים אחרים כתוצאה מנטילתה? האם ניתן לבצע הליכות של כ 5-7 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע למרות הדורבן?(הדבר משמעותי לצורך שמירה על מדדי סוכר, כולסטרול, ל"ד) האם מדובר בכאבים כרונייים? או כאבים האמורים להשתפר ולחלוף עם הזמן?

שלום רב קשה לנבא האם כאבים של שבוע ימשיכו לכאבים כרוניים. נקווה שיפסיקו עם הטיפול התרופתי. ממליץ במהלך הטיפול להפסיק הפעילות הגופנית על מנת לתת לאיזור להתאושש. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול