שבר פטישון ליטרלי ללא תזוזה WEBER A

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/11/2017 | 14:15 | מאת: שבורה

לפני שבועיים שברתי הקרסול. האורטופד במוקד החירום המליץ לי על מגף לשברי קרסול במקום גבס ללא דריכה בין 4-6 שבועות ושרצוי להשאר עמו גם בלילה . הגעתי למחרת וכן גם שבוע אח"כ שוב לאורטופד של הקופה שנתן יעוץ אחר לגמרי: אמר שאני יכולה לדרוך על הרגל, אם כואב אז דריכה חלקית ,ואפילו לא חייבת ללבוש את המגף האורטופדי (אחרי שאמרתי שהמגף מאד לא נוח ) ונשארתי רק עם תחבושת שלכאורה מקבעת. אני חוששת לנזק בלתי הפיך. לעצת מי להשמע? מה נכון לעשות? כרגע מתנהלת ללא דריכה עם קביים ושמה את המגף מעט מאד ובלילה בלעדיו. מצרפת צילומים מלפני שבוע . אני בת 54 ,עם עודף משקל די גדול וללא בעיות רפואיות אחרות .. תודה מראש על הייעוץ.קשה לי לצאת מהבית לעוד חוו"ד...

שלום רב לא ראיתי את הצילומים (אולי תקלה טכנית האתר?) עקרונית שבר מסוג וובר A אין צורך בקיבוע או גיבוס וניתן לדרוך ללא חשש. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

27/11/2017 | 22:54 | מאת: שבורה

תודה על תשובתך.מעודד. העלתי שוב לבדיקת הצילום

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול