שאלה והדרכה לגבי נקע בקרסול,ייעוץ הכוונה ,מתי חוזרים לפעילות ואיך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/07/2017 | 00:05 | מאת: הילה

שלום,לפני ארבעה ימים נקעתי את הקרסול ע"י סיבוב.לא יודעת באיזה דרגה אבל נחבשתי ע"י אורתופד כשבאתי (נבדק ברנטגן..) תוך כמה זמן יורדת הנפיחות בקרסול לאחר נקע ומתי ניתן לחזור ללכת? ,אני כיומיים ללא התחבושת .התהלכתי בעיקר על קביים וקפיצות.הרגל נמצאת בנפיחות עדיין אבל היום דרכתי עליה לאחר כמה ימים למרות זאת.. לחכות עד שהנפיחות תרד? ואז מה עושים? תודה רבה

שלום רב מותר לדרוך לפי יכולת. חזרה הדרגתית לפעילות ספורטיבית כאשר הנפיחות חולפת ואין כאבים. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול