עזרה בבקשה אורטופד מומחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/07/2017 | 23:06 | מאת: יעל

אני בת 26 הרגליים שלי שורפות דוקרות כאילו מכניסים לי מחטים לכף רגל!!! כאב עיצבי זה כאב בלתי נסבל!!! אני לא יכולה לדרוך על כף הרגל יש לי זרמים ועיקצוצים ושריפה בכף רגל שמאל ללא הפסקה! עכשיו אני לא יכולה לדרוך על הרגליים אני לא יכולה ללכת ברגל יש לי שריפה דגדוג דקירות וזרמים זה הורג אותי אני מרגישה זרמים ברגל שמאל בלתי הפסקה כבר כמה חודשים אני חיה בתוך סיוט הזרמים לא פוסקים לרגע עכשיו יש לי לחץ וזרמים ועיקצוצים חזקים בכף רגל וכשאני דורכת אז זה לדרוך על מסמרים עשיתי EMG יצא TTS מה אני אעשה? אני לא יכולה להתמודד עם זה! עדיף למות כבר מדוע אף אחד לא מוצא לי פתרון?

שלום רב לתסמונת צביטת עצב טיביאלי (תסמונת תעלה טרזלית) ישנו פתרון ניתוחי פשוט יחסית, והוא שחרור התעלה הטרזלית על מנת שהעצב יחזור לעבוד. יש לבצע סונר של התעלה לראות שאין לחץ או שינוי של העצב. פני לאורטופד כף רגל וקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

15/07/2017 | 18:22 | מאת: יעל

מה זה סונר של התעלה ??? איך אפשר לשחרר לחץ מהעצב ברגל חוץ מניתוח? האם עיסוי עוזר?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול