כף רגל נפוחה אחר ניתוח שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/06/2017 | 20:51 | מאת: שלוה לוין

שלום רב. לפני כעשרה ימים עברתי ניתוח בו הוכנסו פלטה וברגים עקב שבר עם תזוזה בפטישון החיצוני בכף רגלי השמאלית. אסור לי לדרוך על הרגל במשך 6 שבועות אך הרופא התיר לי להמיר את סד הגבס ב"מגף". כף הרגל עדיין נפוחה בחלקה העליון (אך לא באזור הניתוח, שם דווקא אין נפיחות) והיא בעלת צבע כחלחל מעט. טרם הוציאו לי את התפרים. זה אמור להיות רק בשבוע הבא. האם נפיחות 10 ימים אחר ניתוח כזה הנה תקינה?

שלום רב נפיחות לאחר הניתוח והשבר עצמו תקינה למשך עד מספר חודשים לאחר השבר. אין מה לחשוש. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

05/06/2017 | 16:57 | מאת: שלוה לוין

תודה על המענה המהיר והמרגיע

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול