כאבים בכף הרגל באזור העקב לכיוון הקרסול והתאומים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/06/2017 | 15:50 | מאת: nnn

שלום אני בת 47 , מבצעת פעילות ספורטיבית . כשלוש שנים סובלת מכאבים בעקב בתקופה האחרונה הגעתי למצב שאני לא יכולה לדרוך על הרגל. (לא יודעת אם קשור אבל הכאבים החלו לאחר פציעה בקרסול, של קרעון ברצועה +עוד טראומה של כנראה שבר חיבור שניהם זוהו רק לאחר כחודש מהפציעה שכל אותה תקופה ולאחר מכן צלעתי) במיוחד לאחר פעילות של הליכה, אימון אירובי כלשהוא הכאבים ממש עזים כולל כאבים מאחורי הרגל ולכיוון הקרסול החיצוני, ובנוסף כאבים באזור השוק. לא ביצעתי אף טיפול (לקחתי אטופן בגלל סיבה אחרת אך הוא לא הרגיע את הכאב) מה הטיפול המומלץ? יש טעם לבצע אבחנה מבדלת לסיבה לכאבים? התחלתי טיפולי פיזיותרפיה שקצת מקלים בזמן מנוחה. בברכה

שלום רב בודאי שיש לבצע בירור של הכאבים. בשלב ראשון צילום רנטגן וסונר מכוון לאיזור הכאבים בשאלה של דורבן או בעיה אחרת. גשי לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול