נקע בקרסול לפני חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/03/2017 | 22:32 | מאת: הילי

שלום רב, נקעתי את הקרסול לפני חודש וחצי דרגה 2 ממכה חזקה מאוד מגובה יש לי להתחיל טיפול פיזיותרפיה השבוע אך עדין כואב לי מעט והרגל נפוחה מעט ..קצת צולעת ולוקחת אדוויל שיהיה לי יותר קל לטווח תנועה... זה תקין ויעבור לי בזמן הקרוב? עוד לא חזרתי להתאמן ולשגרה נורמלית.. אציין כי אני גם מאוד רזה בכפות הרגליים.

שלום רב בהחלט תקין מה שאת מתארת. נקע בקרסול דורש זמן להחלמה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול