פעילות ספורטיבית עם בוהן קלובה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/02/2017 | 11:02 | מאת: נורה

שלום, אני בת 37, מאז שזוכרת את עצמי ספורטיבית מאוד, לפני כשבוע הופיעו לראשונה כאבים בהליכה ומגבלה בהליכה ואובחנה אצלי בוהן קלובה. טרם הוחלט על טיפול-ניתוח/מדרסים, צריכה לעשות צילום. שאלתי היא לגבי המשך ספורט במצב זה, האם זה יכול להחמיר את המצב? (אני אוהבת לעשות ספורט "בעצימות גבוהה" למשל קיקבוקס, אימון אינטרוולים הכולל הרבה קפיצות)

שלום רב ספורט כשלעצמו לא יחמיר את מנח הבוהן, אך כדאי להמנע מפעילות כל עוד יש כאבים חדים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול