גוש בילתי סדיר בכליה דחוף מאוד!!!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/08/2005 | 23:13 | מאת: אילן

בצילום CT התגלה גוש בלתי סדיר המקבל האדרה לאחר מתן ח.נ תוך ורידי בהדגמה שלו ניראה בכליה השמאלית מימדיו 9.5*6.0*8.5 נמצא בשליש האמצעי של הכליה בעקרו אקזופיטי אך מגיע באספקט המדיאלי שלו כמעט עד האגנון תוך כדי גרימת פיסוק של הגביעים מקבוצה אמצעית בתוכו ניראה מוקד סידני קטן.ממצא זה במקום הראשון יכול להתאים ל-RCC בנוסף לכך ניראים בכבד שני מוקדים היפרדנסיים קטנים סובקפסולרים אחד בקוטר1.2 ס"מ בסיגמנט 8 והשני בקוטר 1.6 בסיגמנט 6 היכולים להתאים להמנגיומות מבקש הסבר לאבחנה הזו תודה

13/08/2005 | 13:26 | מאת: ד"ר אייל גל

נסה פורום הדמייה או נפרולוגיה. בכל מקרה לא כדאי להתייחס לתוצאות מסוג זה דרך האינטרנט אלא לקבל הסבר מהרופא המטפל שמכיר את הבעיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול