מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/08/2005 | 20:06 | מאת: dida

שלום אני סובל מתסמונת המעי הרגיז כשנתיים עשיתי את כל הבדיקות כגון חוקן בריום קולונוסקופיה חלקית וסיגמוסקופיה אפילו בדיקת לחצים בפי הטבעת הכל תקין הבעיה שלי היא שאני ממשיך לסבול מכאבי בטן יציאות לא סדירות לחץ בפי הטבעת כמו עצירות ובריחת צואה מדי פעם. האם התופעה הזו תחלוף פעם או שצריך לחיות עם זה כי אני ממש מיואש והאם יש צורך בבדיקות נוספות.

07/08/2005 | 15:24 | מאת: ד"ר אייל גל

הדבר החשוב בתסמונת הוא לדעת מתי להפסיק לבצע בדיקות מיותרות ולבזבז זמן וכסף על מומחים שונים. יש ללמוד לחיות עם הבעיה, להכיר בעובדה שמדובר בתסמונת כרונית בעלת עליות ומורדות בפעילותה ואין לה תרופה יעילה אלא רק אמצעים שיכולים להקל על הסימפטומים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול