כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/06/2005 | 09:54 | מאת: חנה

שלום רב, שמי חנה ומזה 3 חודשים אני סובלת מכאבי בטן חזקים. ע"י רופאת המשפחה קיבלתי ארטופן שהחמיר את הכאבים, התלוננתי על כך והמשכתי לקבל כדורי אמפרדקס קפליות, אלגוזלין פורטה, פאמו 20, קל בטן. מאחר ואני סובלת מאוד מאוד פניתי באופן עצמאי וביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה (קופת חולים לא ראתה לנכון לשלוח אותי) שיצאה תקינה וגם בדיקת החידקים יצאה תקינה. מה לדעתכם הגורם לכאבים החזקים שלי? אני מיואשת אשמח לעצתכם. תודה, חנה

02/07/2005 | 15:24 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יכול לדעת מה מקור כאביך רק לפי התיאור, עליך לפנות לגסטרואנטרולוג מומחה להמשך בדיקות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול