נפיחות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/06/2005 | 15:37 | מאת: גנאדי

יש לי בעיה חמורה, אך כבר במשך כשנה אני רק עושה איבחונים ובדיקות שונות (פעם אחת עברתי טיפול נגד חיידק) . הרופאים לא יודעים לזהות מה גורם הבעיה. שלחו אותי ל"סיבוב שני" של הבדיקות. יש לי נפיחות באיזור צלעות (למטה בצד ימין) - ניתן ראות את ההתנפחות ללא אולטראסאונד או צילום. קשה לי לעיתים לשבת ישר כי ההתנפחות מפריעה. בנוסף כאבים באותו איזור, הפרעות במערכת העיכול וגזים בכמיות בלתי רגילות. הגסטרואנטרולוגית (בי"ח השרון) שמטפלת בי פשוט לא יודעת מה מקור הבעיה, ולפי מלותיה "זה לא נורא כל כך אפשר לחיות עם זה". אני פונה לעזרה למומחים. לפי מי אני יכול לפנות?

12/06/2005 | 16:25 | מאת: פרופ' ירון ניב

במקרים שאין אנו מוצאים פתרון לשביעות רצון המטופל, אנו ממליצים לו להצטייד בסכום ממצאי הברור שעבר ולהוועץ עם מומחה נוסף.

14/06/2005 | 11:20 | מאת: רפי

זה שנה אני סובל מגזים בכמויות ענקיות .שגורמות לנפיחות ענקית בבטן תחתונה . כולל לחץ על האשכים. אין כאבים . אין צרבת יכול להיות מקנדידה שיש על הלשון {נעשה משטח לשון חיובי } ? מה עלי לעשות תודה על התשובה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול