עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/10/2004 | 22:54 | מאת: סיגל

לקחתי כדורי אתופן 1200מ"ג וכן אסיוול במשך חודש וחצי לאחר פריצת דיסק בתקופה האחרונה יש לי קושי ביציאות שמתבטא בשריפה ודקירות וכן כאבי בטן האם זה קשור לתרופות ואם לא אז אולי יש לכם הערכה מה הסיבה מאז שהתחיל העצירות התחלתי לקחת כור טבעי אנ.גי.לקס כדורים שאמורים לעזור ביציאה . ברצוני לדעת האם ייתכן ויש לי פיסורה וכן מה ניתן לעשות אני בחורה בת 20 בתודה מראש

25/10/2004 | 21:06 | מאת: ד"ר ג'ראלד פרייזר

לסיגל שלום, אני לא בטוח שאטופן גרמה לך את העצירות. תרופות מסוג נרקוטיקה כגון קודאין גורמות עצירות במיוחד. עם יש סריפה בפי הטבעת יתכן שאכן יש פיסורה. מציע להבדק אצל פרוקטולוג.אטופן יכולה לגרום לכאבי בטן. לעצירות ממליץ לאכול הרבה פרות וירוקות בשלב הראשון ולא להשתמש במשלשלים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול