אמבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/10/2004 | 15:39 | מאת: בני

במהלך טיול בתורכיה לפני כשלושה שבועות נדבקתי באמבות המחלה לוותה שלשול קשה חום גבוה וכאבים בשרירים אושפזתי בבי"ח וקיבלתי פלג'יל? למשך שבוע שלוש פעמים ביום. כעת שוב תסמינים דומים וקיבלתי מהרופא פרוטוציד 4 כדורים חד פעמי. האם זה מספיק? קראתי באינטרנט שמומלץ לקחת למשך שלושה ימים לפחות... ברצוני לציין שהוא נתן לי לערוך בדיקת צואה נוספת אם כי הבנתי שתשובה תינתן תוך מספר ימים בתורכיה קיבלתי את התשובה לאחר פחות משעה לא ממש הבנתי את תשובתו בעניין אודה לכם על התייחסות לשאלתי...תודה מראש...

17/10/2004 | 22:54 | מאת: ד"ר אייל גל

אין זה מתפקידי לבקר את הטיפול של הרופא המטפל שלך. לגבי תשובת בדיקת האמבות אכן הבדיקה היא מיידית ע"י משטח אך כנראה שלוקח זמן עד שדיווח התשובה נשלח למרפאה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול