סרטן במעי הגס + גרורות לכבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/10/2004 | 07:24 | מאת: רונית

ישנם כ 60 אחוז גרורות בכבד מה הסיכוי הסטיסטי להבריא קישה בת 66 מה העצה הטובה שנוכל לקבל האם באום כללי היו אנשים שהבריאו אודה על תשובה

16/10/2004 | 12:33 | מאת: ד"ר אייל גל

הסיכוי לריפוי במקרה של גרורות מרובות בכבד שאינן ניתנות לכריתה כירורגית הוא נמוך מאד, עם זאת התפתחויות שחלו בשנים האחרונות בטיפולים הכמותרפיים מאפשרות השרדות טובה יותר של החולים. במחקרים האחרונים הגיעו חולים עם גרורות להשרדות חציונית (הזמן בו מחצית מהחולים נותרו בחיים) של קרוב לשנתיים. כמובן שמדובר על נתונים סטטיסטיים בלבד וכל חולה הוא מקרה לגופו ולכן גם במקרים אלו יש היום תקווה. ד"ר גל

17/10/2004 | 13:34 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

לעניות דעתי הסיכוי היחיד הינו שינוי קיצוני בצורת האכילה ביחד עם נטילת תוספי מזון יחודיים. רק בריאות !

17/10/2004 | 19:24 | מאת: דפנה

נראה לי שאתה מתחיל לעשות שימוש בפורום לצרכי פרסום עצמי. יש מספיק פורומים ברשת לתזונה ולרפואה אלטרנטיבית. כשנשאלת שאלה לגבי מחלה קשה ובמצב קשה - הערותיך מכעיסות אותי ואין להן מקום כאן. זוהי ציניות שאין כדוגמתה. מקווה שלא תמשיך בזאת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול