אולקוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/10/2004 | 13:58 | מאת: שלומי

שלום רב כבר מספר ימים אני מרגיש רע מאוד,ולאחר סיגריה זה בכלל סוף הדרך יש קושי מסויים בנשימה וצרבת בעיכול הרופא אמר שייתכן שמדובר באולקוס הפנה אותי לרנטגן השאלה שלי היא מה הם התסמינים של האולקוס?????? תודה

14/10/2004 | 13:15 | מאת: ד"ר אייל גל

התסמינים האופייניים למחלת כיב הם כאבי בטן עליונה בעיקר בזמן רעב, לעתים בחילות והקאות. יכולים להיות סמפטומים עקב סיבוכים כמו הקאה דמית, יציאות שחורות וחוסר דם (דימום), הקאות קשות (חסימת מוצא הקיבה) וכאבי בטן פתאומיים עזים (התנקבות של כיב). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול