קרוהן קוליטיס וחווית המטופל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/03/2014 | 15:10 | מאת: סיגל

<p>שלום רב, מצורף שאלון מחקר חשוב במיוחד שמטרתו לתאר את חווית המטופל בקרב חולים הסובלים מקרוהן וקוליטיס -סדגש. למיטב ידיעתנו, נושא חווית המטופל בקרב חולי IBD - לא נחקר בארץ - וזאת על אף חשיבותו הרבה. מחקרנו זה, ישפוך אור בנושא ויתכן ואף יוביל לבניית תוכניות התערבות מותאמות לרווחת המטופלים. נשמח ונודה מאד באם תיכנס לקישור ותמלא את השאלון. השאלון אינטרנטי - קצר, ידידותי, נוח למילוי וכמובן אנונימי להלן הקישור לשאלון http://...... *ניתן ואף רצוי להפיץ את השאלון תודה רבה על שיתוף הפעולה.</p>

09/03/2014 | 20:27 | מאת: אביב

ראיתי את השאלון באתר התמיכה בווינט.אכן זה לא המקום כדברי ד"ר ליכטנשטיין להעלותו.כחולה ותיק מאד אוכל לתרום לכם מניסיוני מעבר לשאלות שבשאלון ובמה שהוא מתיימר לתרום לחולים.אכתוב שם .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול