כאבים בבטן בגב ובצלעות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/03/2014 | 20:55 | מאת: מעיין

שלום רב, מזה כחודשיים שאני סובלת מכאבים נסבלים אך מציקים בחלל הבטן ( כל פעם במקום אחר) בצלעות ובגב. כל פעם זה מגיע בשעה אחרת ביום וללא תלות באוכל. הרופאת משפחה הפנתה אותי לאולטאסאונד בטן שיצא תקין ובדיקות דם כלליות שיצאו תקינותוכעת נתנה לי כדורי אומפרדקס. אני כבר שבוע לוקחת אותם אך לא מרגישה הקלה. השאלה האם הרופאה אבחנה נכון בזה שקישרה את הכאבים הללו לקיבה או שייתכן והכאבים נובעים מאיבר אחר כמו מעיים (כי באולטרסאונד בטן רואים את כל האיברים פרט לקיבה ולמעיים) ואיך ניתן לאבחן במדוייק יותר ממה נובעים הכאבים? אני ממש מתוסכלת מכך.

קשה להבין מה מקור הכאב אבל אם שבוע אומפרדקס לא הביא להטבה אין טעם להמשיך.יכול להיות שיש לך מעי רגיש או סתם מחלה וירלית חולפת . אם הכאב נמשך גשי לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול