עצרות אנאלית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/02/2014 | 12:25 | מאת: תמר

שלום, אני בת 65, ללא מחלות מעיים, עשיתי בדיקת קולונוסקופיה בגלל שאני מוכרת כחולת פיברומיאלגיה. ממצאי הבדיקה היו שיש לי עצרות אנאלית, ללא ממצא אחר. רופא כירורגי בדק אותי גם וקבע שיש לי עצרות קלה ושלח אותי לעשות אולטראסאונד טראנסרקטלי. אין לי עצירות, יציאות רגילות. נוטלת תקופות ללחץ דם, שומנים בדם ובלוטת התריס. האם חשוב לעשות את הבדיקה הלא נעימה הזאת? האם אפשר לוותר? ואם צריך לעשות, ניתן לעשותה עם הרדמה מקומית?

מדובר בהיצרות הפי הטבעת והרקטום אשר סיבתה לא ידועה ולכן ביקשו אולטרסאונד של האזור. זה כן חשוב לבצע וזה גם לא אמור לכאוב לכן ממליצה לבצע

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול