קוליטיס מיקרוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/01/2014 | 15:42 | מאת: ליאור

שלום , אני בת 18. בצעתי בדיקת סיגמואידוסקופיה הבדיקה הייתה תקינה אך בכל זאת הרופא לקח ביופסיות לבדוק האם קיים קוליטיס מיקרוסקופית אשר יכול להסביר את כאבי הבטן שלי ואת היציאות המרובות . רציתי לשאול מה הסיכויים שאכן יש לי קוליטיס מיקרוסקופית וכמו כן במידה ויש לי, האם ניתן בעזרת טיפול לגרום לכך שלא יהיה יותר קוליטיס מיקרוסקופית. תודה רבה

מיקרוסקופיק קוליטיס זאת מחלה ששכיחה יותר בנשים מבוגרות או יכולה להיות בתגובה לתרופות מסוימות. נראה כי הסיכוי שיש לך את זה הוא אפסי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול