נלחצתי פתאום!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/01/2014 | 13:14 | מאת: מודאגת

בת 45 סובלת מגיל 20 ממעי רגיש, בגסטרו סקופיה שביצעתי לפני 10 שנים גילו בקע סרעפתי קטן. בחודשיים האחרונים, סובלת מכאב בוושט עם הקרנה לגב,לקחתי נקסיום למשך שבועיים היתה הקלה. בדיקת הליקובקטר, תשובה שלילית. הכאב חזר ואני לחוצה (לא יודעת מה קדם למה....הביצה או התרנגולת) אם זה חלילה סרטן טפו טפו...האם בבדיקות מעבדה, צריך לראות עדות למשהו? תודה המודאגת

לא ניתן לראות גידול בבדיקות מעבדה. האם יש לך קשיי בליעה? גידול גורם לקשיי בליה? האם את לוקחת כדורים שיכולים לפגוע בושט ולגרום לכאב?כמו כן אם זה מקרין לגב אולי מקור הכאב ברום הבטן ולא בושט ואז צריך סונר בטן לשלול אבנים בכיס מרה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול