שאלה על קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/01/2014 | 12:13 | מאת: ליליאן

איך בודקים אם יש לאדם קרוהן או קוליטיס? אני סובלת מכאבים בכיבה כבר כמה שנים לפעמים גם מתעלפת כשאני אוכלת משהו. עשיתי כל הבדיקות שאני מכירה-הליקובקטרפילורי, בדיקת דם לקרוהן, גסטרוסקופיה וכל יצא תקין. אני מנסה להבין מה עוד יכול להיות לי? איזה עוד בדיקות לעשות?

איך בודקים אם יש לאדם קרוהן או קוליטיס? -- בקולונוסקופיה וצילומים עשיתי כל הבדיקות שאני מכירה: הליקובקטרפילורי -- לא עוזר באבחון קרוה'ן או קוליטיס בדיקת דם לקרוהן -- חסרות משמעות באבחון קרוה'ן או קוליטיס גסטרוסקופיה -- לא עוזר באבחון קרוה'ן או קוליטיס וכל יצא תקין -- טוב מאוד אני מנסה להבין מה עוד יכול להיות לי? -- או, הרשימה עוד ארוכה איזה עוד בדיקות לעשות? -- בדיקת רופא גסטרואנטרולוג?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול