blastocystis hominis

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/12/2013 | 03:37 | מאת: סובלת

שלום, כבר כמה שנים שאני סובלת אפיזודות חוזרות של בעיות בבטן: שלשולים, בחילות גזים וגירוד. בבדיקות צואה מגלים כל פעם: blastocystis hominis. אף פעם לא הציעו לי טיפול. התחלתי דיאטה ללא סוכר ופחמימות והמצב קצת השתפר. האם מציעים בארץ טיפול עם קומבינציה של תרופות: Secnidazole ,Diloxanide Furoate Septrin או האם עלי לפנות לטיפול במרפאה המתמחה באוסטרליה? תודה מראש.

בארץ הטיפול המקובל הוא פלג'יל. מדוע טיפול משולב ולמה דווקא באוסטרליה. יש לנסות טיפול רגיל. בכל מקרה אנו יודעים שגם כשמטפלים בבלסטוציטיס הומיניס ומכיחידים אותו לא תמיד חולפים כאבי הבטןו אז המסקנה שהם נגרמו מסיבות אחרות.

12/01/2014 | 06:07 | מאת: סובלת

כי אוסטרליה זה המקום היחיד שיש מודעות לטיפול ובארץ לא מצאתי: http://www.cdd.com.au/pages/disease_info/parasites.html

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול