כשל חיסוניי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/12/2013 | 11:25 | מאת: אבי

שלום דוקטור זה חשוב שתענה לי ,אתה תציל חיים לפני 3 שנים קימתי יחסי מין לא מוגן במכון ליווי ועשיתי בדיקה היה לי כשל חיסוני הנרכש בנוסף היה רשום HPV וירוס הפלורמה עכשיו הייתי בטוח 3 שנים שזה מחלה HIV ובסוף גליתי שזה לא HIV נגיע לעיקרון בעיה המרכזית זה ממש חשוב ותבין ותקרא - באותו יום שנדבקתי בשעות הלילה הרגשתי רעשים חזקים מהבטן כאילו שיש פולש חדש והגוף שלי נחלם וב3 שנים שעברו הרגשתי מידי פעם עצירות שלשולים בגלל מאכלים בקיצור יש חשד גבוה שזו מחלה בולטת התריס, חילוף חומרים מהיר אני שואל אותך בתור רופא, שמבין במחלות זיהומיות איך נשים דרך מגע שאין להם הייגנה יכולות לעביר לי מחלות עיכול? ואם אפשר לקבל שורה של מחלות שקשורות לחילוף חומרים מהירים בגוף שגורמים לכשל חיסוני בבדיקות ? ואני מדגיש שנדבקתי לאחר כמה ימים הרגשתי חום גבוה, ושפעתת

וירוסים שונים יכולים לעבור דרך יחסי מין אבל לא ממש מחלות המוגדרות כמחלות של מערכת העיכול. לפעמים חלק מהתופעות של מחלה ויראלית זה גם פגיעה במערכת העיכול. בקיצור זה תחום "רחב מדי" כדי לענות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול