בעיה במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/12/2013 | 16:20 | מאת: שמוליק אוליאל

אני בן 29 כאשר ברקע יש fmf לפני 10 ימים לאחר ארוחת בוקר היו לי התכווצויות חזקות בבטן ומיד לאחר מכן שלשול והקאה מיד לאחר ההקאה היתה סחרחורת קשה ותחושה של אובדן שליטה וחרדה ביומיים שחלפו עדיין היו שלשולים ותחושת חרדה פניתי לטרם שם קיבלתי נוזלים והרופא איבחן את הבעיה כוירוס רוטה , ולאחר כמה ימים שהתחושות נמשכו פניתי לרופא וניתן לי טיפול לחרדה שדי עזר אך עדיין תחושת גזים ושלשולים נשארו עד היום בנוסף חשוב לציין כי היו מספר מקרים מאז של בחילות מיד לאחר הארוחה אך בעזרת כדורים לחרדה הם חלפו לאחר כחצי שעה מה לדעתכם הבעיה המערכת העיכול והאם ייתכן שהווירוס שהיה לי גורם לזה עדיין או שמדובר בבעיה אחרת בקיבה או במעיים אודה לתשובתכם בנוסף קראתי הרבה על הנושא אך לא מצאתי אבחון שמזוהה עם תסמינים אלו בדיוק

האם אתה מטופל בקולכיצין? הוא גם יכול לגרום לארועי שילשול. כמו כן יכול להיות שכאבי הבטן הם התקף של FMF. רפואה היא לא מדע מדוייק. ובכל מחלה יכולים להיות כל מיני תסמינים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול