שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/12/2013 | 19:14 | מאת: אני

שלום רב, בבדיקת נשיפה שעשיתי נמצא כי יש לי את החיידק הליקובטר, רופא הגסטרו המליץ לי על הטיפול המשולש: אומפרדקס, PROTOCIDE, KLACID האם אפשר לקחת נקסיום במקום אומפרדקס? האם עליי ליטול את שלושת הכדורים יחד או שיש צורך להמתין בין כדור לכדור? בנוסף, רופא המשפחה המליץ להוסיף כדור probiotica forte בבוקר.. האם אכן כדאי להוסיף? ואם כן האם כדור אחד או שניים? תודה מראש!

אפשר נקסיום במקום אומפרדקס את האומפרדקס לוקחים לפני האוכל ואילו קרין ומוקסיפן אחרי האוכל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול