עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/01/2004 | 18:12 | מאת: ששי

דר' שלום. אני מקווה שפניתי למקום הנכון, המכתב קצת ארוך אז אני מבקש את סליחתכם מראש. אשתי סובלת שנים מעצירות כרונית, עברנו לא מעט רופאים ולפני כחצי שנה בערך היינו אצל רופא שהמליץ לנו על "פג-לקס" לפי דבריו זה אינו חומר ממכר ולאחר טיפול של שלושה חודשים צריך להתחיל להוריד במינון עד ל"חינוך" המעיים מחדש. בינתיים אומנם יש יציאות סדירות פחות או יותר, אבל מאותו יום אשתי מרגישה שהיא לא יכולה בלי זה. אנחנו מתכננים הריון בקרוב וע"פ רופאת הנשים שלה רצוי לא להשתמש בתכשיר, היא ביררה עם איזה מרכז בהדסה שאני לא זוכר את שמו. זאת בניגוד לפירסומים בפורומים שונים באינטרנט שהמוצר קיבל תשבוחות רבות. כמו כן, היינו בדיקור סיני וניסינו אבילק, אומנם הם עזרו אבל רק לתקופה מסויימת. מה עלינו לעשות בכדי לפתור את המצב והאם ישנו תכשיר או משהו שניתןלקחת בהריון ללא חשש אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם. תודה רבה ששי

13/01/2004 | 19:31 | מאת: תהילה

יש מכשיר לטיפול בעצירות ללא לקיחת תרופות או כל תוספי מזון. המכשיר הוא פיתוח ישראלי שנמכר כיום בארץ ובעולם. פרטים בטל. 03-6780880 או באתר www.free-lax.com

13/01/2004 | 23:07 | מאת: ד"ר אלכס גלר

שלום, צריך מאד להזהר ממתן עיצות אחיתופל. אני מודה שאני לא מכיר את המכשיר ומודה לך על האתר. בעולם הרפואה זה עדין לא צןכר כפתרון סטנדרטי לעצירות והספרות הרפואית הקיימת מאד מוגבלת ועד שהמכשיר יבדק באופן סיסטמתי במחקרים גדולים אני לא ממליץ להשתמש בו. כמוכן אין שום מידע על השפעת המכשיר בנשים בהריון ויתכן שטלטול הבטן היומי של המכשיר עלול לגרום נזק לעובר באשה בהריון. לך תהילה אני ממליץ לא לתת יעוצים בתחום הרפואי. בברכה, דר אלכס גלר

13/01/2004 | 22:57 | מאת: ד"ר אלכס גלר

ששי שלום, עד כמה שאני יודע החומר הוא מצוין ואינו נספג בגוף ולכן לא צריך לעשות בעיות, וזאת בניגוד לרוב התרופות המשלשלות האחרות. אני משתמש בד"כ בתרופה זו עקב הסיבות הנ"ל. אני לא אכנס לוויכוח לגבי השימוש בהריון כמובן ואת זה אתם צריכים לסכם עם הרופא שלכם. כמובן שיש לבדוק סיבות לעצירות ע"י רופא גסטרו ולברר האם צריך בירור. בברכה ומזלטוב, דר אלכס גלר

13/01/2004 | 23:08 | מאת: ד"ר אלכס גלר

שלום, צריך מאד להזהר ממתן עיצות אחיתופל. אני מודה שאני לא מכיר את המכשיר ומודה לך על האתר. בעולם הרפואה זה עדין לא צןכר כפתרון סטנדרטי לעצירות והספרות הרפואית הקיימת מאד מוגבלת ועד שהמכשיר יבדק באופן סיסטמתי במחקרים גדולים אני לא ממליץ להשתמש בו. כמוכן אין שום מידע על השפעת המכשיר בנשים בהריון ויתכן שטלטול הבטן היומי של המכשיר עלול לגרום נזק לעובר באשה בהריון. לך תהילה אני ממליץ לא לתת יעוצים בתחום הרפואי. בברכה, דר אלכס גלר

19/02/2004 | 14:09 | מאת: ביבי

רכשתי את המכשיר לפני מס' שבועות והוא דוקא עזר לי. מחירו די יקר אבל העדפתי טיפול חיצוני מאשר תרופתי, ידוע לי שהטיפול הוא חדשני עם כל הסיכונים. בין היתר, המכשיר איננו מיועד לנשים הרות בפרוש.

19/02/2004 | 15:54 | מאת: עפרה

גם אני רכשתי את המכשיר ואני מאוד מרוצה. אמנם המכשיר חדשני ושיטת הטיפול חדשנית אבל מבירור שעשיתי עם רופאים שאת שמותיהם קיבלתי מהחברה נודע לי שהמכשיר עבר ניסוי קליני קפדני וארוך בכמה מחלקות בבתי חולים בארץ ובעולם, יש לו אישור של משרד הבריאות , מכון התקנים ותקן אירופי CE לכן אין בו סיכונים, למעט המקרים שבחברה עצמה אומרים שאין להשתמש, כמו נשים בהיריון או אנשים שעברו ניתוח בבטן בחצי שנה האחרונה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול