חשד לרגישות ללקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/12/2013 | 10:30 | מאת: שירן

האם אכילת מוצרי חלב בשעות הערב המאוחרות יכולה להשפיע עליי( שלשולים וכאבי בטן) גם בבוקר שאחרי?. זאת משום שאני חושדת שאני רגישה ללקטוז . כמו כן , האם כאבי בטן בצד שמאל למטה ובעיקר כשאני לוחצת על האזור מעידים על רגישות ללקטוז או קשורים לדבר אחר?. תודה רבה

כדי לפתור את כל השאלות צריך לבצע תבחין נשיפה ללקטוז ולדעת אם את כן או לא רגישה למוצרי חלב. בכל מקרה רגישות ללקטוז אינה עושה כאב ממוקם. ממליצה גם בדיקת רופא נשים לכאבים משמאל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול