לרופאים ערב טוב!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/11/2013 | 21:33 | מאת: שירה

אני עם חשד למחלת קרוהן כבר שלוש שנים עקב הופעת הקאות וכאבי בטן אני נוטלת בודזון 4 פעמים ביום עקב כאבי בטן חריפים ומוסיפה קולוטאל במשולב! כמו כן רציתי לשאול מאתמול התחלתי לשלשל אני גם עם דלקת באוזניים חריפה שאלתי רופא אאג האם השלשולים זה כתוצאה מהדלקת האוזניים? הוא טוען שאין קשר כמו כן אני לוקחת נגד כאבים אופטלגין גם 4 פעמים ליום! אני סובלת מה עלי לעשות? נב אין לי רופאה היא לא נימצאת תודה רבה איזה בדיקות עלי לבצע? נב השלשולים מופיעים לי על הבוקר ובמהלך היום יש רק התכווצויות חריפות בבטן בלי שלשולים

שירה שלום, האם ראית את התשובה לשאלותך מ-22/10 ו-23/10? לא תמיד ברור לי האם חלק מהאנשים שואלים את אותה שאלה שוב ושוב וכלל לא טורחים לחזור ולקרוא את התשובות - או לחלופין סתם הם לא מגיבים לתשובה ואפילו לא מוסיפים "תודה"

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול