כאבים ברום הבטן עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/11/2013 | 19:52 | מאת: דניאלה

מזה שבוע וחצי כאבים ברום הבטן, בחילות חזקות אם הקיבה ריקה אבל כאבים נוראיים על סף עילפון אם אני אוכלת ולכן שבוע שלם אני אוכלת פיתות קלויות. בנוסף לכאבים אני סובלת מצמרמורות וגלי חום לחליפין. עייפות נוראית, אני במיטה רוב היום. בת36 בריאה בדכ. כרגע בשבוע 12 להריון. בבקשה.....

שבוע 12 להריון זה טרימסטר ראשון, בו אנו יודעים שארועי בחילה הם תופעות שכיחות. לעיתים אין ברירה ומאשפזים לקבלת נוזלים. אבל עלייך להיוועץ עם רופא הנשים שלך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול